Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Op de Pol

Op de Pol

‘Op de Pol’ staat een sfeervolle oude doorrijschuur uit 1846. Deze is prachtig gerenoveerd en wordt gebruikt voor vergaderingen, vieringen en samenkomsten. Rick en Kim staan klaar om ervoor te zorgen dat alle ideeën en wensen tot in de puntjes geregeld worden. De inspirerende en natuurlijke omgeving van het terrein geven een hele positieve invloed aan het geheel ‘Op de Pol’ biedt alle faciliteiten die er voor uw bijeenkomst nodig zijn. U bepaalt en vrijwel alles is mogelijk. Een huwelijksfeest in een heerlijk, zomerse setting met foodtrucks? Een productpresentatie voor zowel grote als kleine groepen? Een respectvolle afscheidsceremonie op een rustige en sfeervolle locatie? Rick en Kim zorgen er met hun jarenlange ervaring voor dat het uw gasten aan niets zal ontbreken.

SLAPEN ‘Op de Pol’

Naast eeuwenoude Boerderij De Pol staat een prachtig knechthuisje. Deze is gerenoveerd en omgetoverd tot sfeervol Tiny House die te huur is voor overnachtingen. SLAPEN ‘Op de Pol’ doe je in een comfortabele boxspring met luxe badkamer en keukenblok. Buiten kun je gebruik maken van je privé terras die in de oude potstal zit. Het ontbijt wordt verzorgd op een tijdstip naar keuze.

VIER HET ‘Op de Pol’

Van bruiloft tot familiefeest en van baby shower tot condoleance. Informeel, stijlvol, ingetogen, of juist met veel grandeur. Wij zetten uw wensen om in een origineel feestprogramma dat precies bij u past. Op de dag zelf hoeft u alleen maar te genieten: al het andere doen wij.

ORGANISEER het ‘Op de Pol’

Kom bijeen voor een vergadering, een cursus of productpresentatie. Bekijk de mogelijkheden voor uw vergadering, bedrijfsevenement, personeelsfeest, presentatie of congres voor zowel grote als kleine groepen. ‘Op de Pol’ kunt u ontsnappen aan de hectiek van de dag en is het de ideale plek om geïnspireerd te raken, geprikkeld te worden, kennis te maken met nieuwe culturen en tot nieuwe inzichten te komen.

ETEN – DRINKEN – SLAPEN ‘Op de Pol’ – ARRANGEMENT

“Op de Pol’ staat het mooiste restaurant van de ACHTERHOEK; Orangerie de Pol! In samenwerking met het restaurant bieden we een ETEN – DRINKEN – SLAPEN ‘Op de Pol’ arrangement aan. Aankomst in het knechthuisje met drankje naar keuze en klein hapje. Diner bij Orangerie De Pol met aperitief drankje, amuses, 5 gangen diner incl. bijpassend wijnarrangement, tafelwater en koffie of thee. Overnachting met de volgende ochtend een blij ontbijtje van Gea.