Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Reserveren

RESERVEREN

Orangerie de Pol is een kleinschalig restaurant waar de seizoenen centraal staan. Aan de hand van de vier seizoenen stellen wij vier keer per jaar een speciaal menu voor u samen. U zult de seizoenen niet alleen proeven, maar ook werkelijk beleven in de unieke glazen kas waarin het restaurant gevestigd is. De stijl van koken is modern en waar mogelijk zullen er altijd streekproducten uit de Achterhoek gebruikt worden.

Van dinsdag t/m zaterdag kunt u in ons restaurant genieten van een vast menu bestaande uit 4,5 of 6-gangen. Daarnaast adviseren wij u graag met betrekking tot wijn om uw avond compleet te maken.

🎼EXTRA OPEN OP ZONDAG🎼

Op zondag 22 december 2019 zijn wij extra geopend en dat is niet het enige. Deze avond zal FRÉ aanwezig zijn met (live) muziek in kerstsferen.

Menu

4- gangen  € 49,50
5- gangen € 58,50
6- gangen € 67,50 

Wijnarrangement

4- gangen € 28,00
5- gangen € 35,00
6- gangen € 42,00

ETEN – DRINKEN – SLAPEN ‘Op de Pol’ – ARRANGEMENT

In samenwerking met het SLAPEN ‘ Op de Pol’ bieden we een ETEN – DRINKEN – SLAPEN ‘Op de Pol’ arrangement aan. Aankomst in het knechthuisje met een glas Achterhoekse Champagne en klein hapje. Diner bij Orangerie De Pol met aperitief drankje, amuses, 5 gangen diner incl. bijpassend wijnarrangement, tafelwater en koffie of thee. Een overnachting met de volgende ochtend een LUXE ONTBIJT.

 

De kosten voor dit arrangement zijn € 149,50 per persoon.