Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Reserveren

RESERVEREN

Orangerie de Pol

Orangerie de Pol is een kleinschalig restaurant waar de seizoenen centraal staan. Aan de hand van de vier seizoenen stellen wij vier keer per jaar een speciaal menu voor u samen. U zult de seizoenen niet alleen proeven, maar ook werkelijk beleven in de unieke glazen kas waarin het restaurant gevestigd is. De stijl van koken is modern en waar mogelijk zullen er altijd streekproducten uit de Achterhoek gebruikt worden.

Van dinsdag t/m zaterdag kunt u in ons restaurant genieten van een vast menu bestaande uit 4,6 of 8-gangen. Daarnaast adviseren wij u graag met betrekking tot wijn om uw avond compleet te maken.

Indien u dieetwensen en/of allergieën heeft waarmee wij rekening dienen te houden, kunt u deze van tevoren aan ons doorgeven. We kunnen het menu aanpassen aan zwangerschappen, lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch en allergieën voor sommige producten zolang deze niet al te ingrijpend zijn. (Veganistisch is niet mogelijk). Neemt u in geval van twijfel gerust even contact met ons op.

Menu

4- gangen  € 49,50
6- gangen € 67,50
8- gangen € 85,50

Wijnarrangement

4- gangen € 30,00
6- gangen € 45,00
8- gangen € 60,00

Non-alcoholisch drankenarrangement

4- gangen € 22,00
6- gangen € 33,00
8- gangen € 44,00