Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Reserveren

RESERVEREN

ūü•āVanaf vandaag, 1 juni,¬†zijn wij weer geopend!ūü•ā

Wij hebben onze¬†openingsdagen in de zomermaanden per direct verruimd om dit te vieren.¬†Met ingang van 7 juni zijn wij op zondagen geopend en presenteren wij u: Chef’s Table Sunday!

Op Chef’s Table Sunday dineert u aan √©√©n lange tafel welke in het hart van de Orangerie staat. Uiteraard met inachtneming van de maatregelen van het RIVM, zolang deze gelden.

Wat houdt Chef’s Table Sunday¬†in?
– Ontvangst met champagne
– Oesters (6 stuks) bewerkt met Achterhoekse ingredi√ęnten
– Zes gangen verrassingsmenu
– Zes gangen bijpassend wijnarrangement
(non-alcoholische pairing is ook mogelijk)
– Onbeperkt tafelwater
-Koffie/thee met friandises

De prijs voor dit arrangement¬†inclusief¬†de bijpassende wijnen is¬†‚ā¨150,- p.p.
Het arrangement inclusief de non-alcoholische pairings kost 
‚ā¨135,- p.p.

*Chef’s Table Sunday eindigt op 30-08

**Graag reserveren o.v.v. “Chef’s Table Sunday”

 

Orangerie de Pol

Orangerie de Pol is een kleinschalig restaurant waar de seizoenen centraal staan. Aan de hand van de vier seizoenen stellen wij vier keer per jaar een speciaal menu voor u samen. U zult de seizoenen niet alleen proeven, maar ook werkelijk beleven in de unieke glazen kas waarin het restaurant gevestigd is. De stijl van koken is modern en waar mogelijk zullen er altijd streekproducten uit de Achterhoek gebruikt worden.

Van dinsdag t/m zaterdag kunt u in ons restaurant genieten van een vast menu bestaande uit 4,6 of 8-gangen. Daarnaast adviseren wij u graag met betrekking tot wijn om uw avond compleet te maken.

Indien u dieetwensen en/of allergie√ęn heeft waarmee wij rekening dienen te houden, kunt u deze van tevoren aan ons doorgeven. We kunnen het menu aanpassen aan zwangerschappen, lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch en allergie√ęn voor sommige producten zolang deze niet al te ingrijpend zijn. (Veganistisch is niet mogelijk). Neemt u in geval van twijfel gerust even contact met ons op.

Menu

4- gangen¬† ‚ā¨ 49,50
6- gangen ‚ā¨ 67,50
8- gangen ‚ā¨ 85,50

Wijnarrangement

4- gangen ‚ā¨ 30,00
6- gangen ‚ā¨ 45,00
8- gangen ‚ā¨ 60,00

Non-alcoholisch drankenarrangement

4- gangen ‚ā¨ 22,00
6- gangen ‚ā¨ 33,00
8- gangen ‚ā¨ 44,00